'Rijkaard wil Colak wegplukken bij Go Ahead'

13 januari 2010, 09:31   Bijgewerkt: 13 januari 2010, 13:51

De Jupiler League dreigt één van zijn grote smaakmakers te verliezen. Galatasaray heeft zich gemeld voor Halil Colak van Go Ahead Eagles, meldt Voetbal International. De ploeg van coach Frank Rijkaard zou 450.000 euro voor hem geboden hebben.

Colak maakt er geen geheim van dat hij een eventueel aanbod van Galatasaray niet zal afslaan. "Als Galatasaray zich heeft gemeld is dat helemaal fantastisch, dat is namelijk mijn droomclub. Ik zou heel graag het seizoen afmaken bij Go Ahead Eagles, maar ik denk dat niemand het mij kwalijk neemt als ik in ga op een mooie aanbieding van Galatasaray", zegt de spits, die dit seizoen al tien keer scoorde.

Go Ahead Eagles heeft nog geen officieel bod ontvangen op Colak (21), benadrukt voorzitter Edwin Mulder in het voetbalblad. Hij sluit echter niet uit dat de aanvaller, wiens contract doorloopt tot 2012, nog deze maand vertrekt. "We willen heel graag deze ploeg bij elkaar houden, dat is onze doelstelling. Maar als er straks wellicht gigantische bedragen worden geboden moeten we misschien wel ja zeggen."

Naast Galatasaray zou ook Trabzonspor interesse hebben in de aanvaller.

KNVB Bekerfinale: voorspel de winnaar en pak 100 keer je inzet!

KNVB Bekerfinale: voorspel de winnaar en pak 100 keer je inzet!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen