El-Akchaoui mag gratis vertrekken bij NEC

Ger
6 januari 2010, 12:35

Youssef El-Akchaoui is gratis op te halen bij NEC. De verdediger (28) is volgens de Nijmeegse clubleiding niet meer zeker van een basisplaats en drukt met zijn salaris zwaar op de begroting. Hij stond afgelopen zomer op het lijstje van Feyenoord, maar vanwege een te hoge transfersom ketste een transfer af.

"De technische leiding geeft voorlopig de voorkeur aan anderen. Gezien de status van Youssef is het beter dat hij een andere uitdaging zoekt", zegt technisch directeur Carlos Aalbers in Voetbal International. "Ik moet toegeven dat ook het financiële aspect meespeelt. Hij heeft een goed salaris, onze financiële speelruimte speelt dus mee."

Aalbers stelt dat het afketsen van de transfer naar Feyenoord ook een rol speelt. Volgens de technisch directeur presteert El-Akchaoui sindsdien minder goed. "Pure onzin! Aalbers moet gewoon zeggen dat dit een financiële kwestie is. Klaar", briest El-Akchaoui. "Ik heb dit seizoen drie goals gemaakt. Door een doelpunt van mij zijn we naar de kwartfinale van de beker gegaan."

"De club vroeg afgelopen zomer een transfersom voor mij. En nu zou ik om kwalitatieve redenen een andere uitdaging moeten zoeken? Dat gaat er bij mij echt niet in", besluit de linksback, die in de eerste seizoenshelft geen minuut ontbrak in de hoofdmacht van NEC.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen