Ferguson schrikt van slechte prestatie ManUnited

Ger
3 januari 2009, 18:48   Bijgewerkt: 3 januari 2009, 19:38

Manager Alex Ferguson van Manchester United heeft zondag met verbazing gekeken naar het spel van zijn ploeg. De nummer twee van de Premier League verloor verrassend op eigen veld van Leeds United in de derde ronde van de FA Cup (0-1).

"Ik ben geschrokken van ons optreden", geeft Ferguson toe op de website van Manchester United. "We kwamen niet goed uit de startblokken en Leeds juist wél. Ze maakten een doelpunt en verdedigden die voorsprong als tijgers. Dat konden we verwachten in een bekerwedstrijd op Old Trafford. Dit is een teleurstelling."

De Schot uit ook zijn ongenoegen over de wijze waarop United de treffer van Jermaine Beckford incasseerde. "We hebben vooraf gesproken over de snelheid van Beckford. Bij zijn doelpunt stonden we echter te slapen. Het was een erg slechte goal om de wedstrijd mee te verliezen. Eigenlijk waren we de hele eerste helft slecht."

Hoewel United zich na de pauze licht herstelde, bleef de voorsprong van Leeds intact. "Dit was één van die dagen", verzucht Ferguson. "We zijn ook maar mensen en soms spelen we op een manier die me verrast. Ik had dat echter niet vandaag verwacht."

Bekijk hier het winnende doelpunt van Beckford:

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen