Kraay: "Moeliker is met kerst even thuisgeweest"

29 december 2009, 13:24   Bijgewerkt: 29 december 2009, 13:32

Het gaat de goede kant op met Kevin Moeliker. De doelman van FC Lienden herstelt langzaam maar zeker van de verwondingen die hij vorige maand opliep tijdens een auto-ongeluk, waarbij bestuurder Theo Janssen licht gewond raakte.

Moeliker werd lang in coma gehouden, maar heeft het ziekenhuis verlaten. "Hij revalideert nu in Klimmendaal. Kevin herkent gelukkig zijn dochtertje weer, dat was eerst niet zo. En hij is met de kerst zelfs thuisgeweest", zegt Hans Kraay jr., de trainer van Moeliker bij Lienden, tegen Omroep Gelderland. Klimmendaal is een bekend revalidatiecentrum, speciaal voor mensen met een dreigende beperking.

Volgens Kraay jr. zit Theo Janssen enorm in de put door de problemen van zijn vriend Moeliker. "Theo zit er heel erg mee, hij heeft een ongelooflijk schuldgevoel en is hier enorm door verward. Theo is in de fout gegaan, maar de familie Moeliker heeft het hem al bijna vergeven. Maar Theo zal pas weer fris in zijn hoofd zijn, als Moeliker weer helemaal fit is", aldus de trainer van de Gelderse hoofdklasser.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen