Leekens: "Duidelijk frustratie van Standard"

25 december 2009, 16:58

Bij Standard Luik is men er stellig van overtuigd dat Glenn Verbauwhede, de doelman van KV Kortrijk, Axel Witsel met opzet heeft geblesseerd. KV Kortrijk-trainer Georges Leekens doet de reactie van les Rouches echter af als 'duidelijke frustratie'.

In de slotfase van het bekerduel tussen Standard en Kortrijk landde Verbauwhede na een sprong op het gelaat van Witsel. De Standard-middenvelder kreeg als gevolg van die botsing zeven hechtingen. Leekens, ex-oefenmeester van Roda JC, beweert dat er absoluut geen opzet in het spel was. "Kijk naar de beelden. Die zijn duidelijk: Glenn springt om zijn doel af te schermen en probeert bij het neerkomen zelfs nog Witsel te ontwijken", countert hij. "Dit is duidelijk een reactie van frustratie van Standard."

Leekens, die met zijn equipe verrassend zegevierde in de bekerontmoeting, maakte ook meteen van de gelegenheid gebruik om een sneer naar de Belgische kampioen te maken vanwege diens sportiviteit. "Mag ik ook nog eens zeggen dat wij toen de bal hebben buitengetrapt omdat Witsel geblesseerd bleef liggen en dat Standard heeft hernomen zonder die bal terug te geven?", besluit hij.

Bekijk hier de al dan niet opzettelijke overtreding van Verbauwhede

Pak 100x je inzet als PSV minimaal 2 keer scoort tegen Heerenveen!

Pak 100x je inzet als PSV minimaal 2 keer scoort tegen Heerenveen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen