Ook Chelsea komt niet tot winst

20 december 2009, 18:58   Bijgewerkt: 20 december 2009, 19:09

Na Manchester United heeft ook Chelsea dit weekend punten laten liggen. De ploeg uit Londen kwam bij stadgenoot West Ham United niet verder dan een 1-1 gelijkspel. Hierdoor liep het slechts één punt uit bij Manchester United, dat zaterdag van de mat gespeeld werd door Fulham (3-0). Het verschil tussen beide teams is nu vier punten.

Over het resultaat bij West Ham mocht Chelsea niet mopperen. West Ham deed niet onder voor de grote broer uit Londen en was in de slotfase zelfs nog dicht bij de 2-1. Op slag van rust was West Ham op voorsprong gekomen via Alessandro Diamanti, maar een benutte strafschop van Frank Lampard bracht Chelsea langszij. Overigens moest Lampard liefst drie keer aanleggen. Zijn eerste twee pogingen vanaf elf meter, die allebei raak waren, werden teruggefloten omdat er te vroeg ingelopen werd. Ook in derde instantie hield Lampard, die bij West Ham opgroeide, zijn hoofd koel.

Door de resultaten van Chelsea en Manchester United mag Arsenal zich de grote winnaar van deze speelronde noemen. De Gunners wonnen zaterdag met 3-0 van Hull City en hebben nog maar zes punten achterstand op Chelsea. Bovendien heeft Arsenal nog één wedstrijd tegoed. Qua verliespunten staat Arsenal er beter voor dat Manchester United, dat de tweede plek in de Premier League in handen heeft.

Pak 100x je inzet als PSV minimaal 2 keer scoort tegen Heerenveen!

Pak 100x je inzet als PSV minimaal 2 keer scoort tegen Heerenveen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen