Verliezende Kalezic: "We misten ervaring"

19 december 2009, 09:46

De Graafschap leed vrijdag tegen FC Zwolle de eerste thuisnederlaag van het seizoen. Ondanks een snelle 1-0 voorsprong gingen de Superboeren met liefst 1-4 onderuit in de ijskoude Vijverberg. Omdat rivaal SC Cambuur wél won, is het gat tussen beide ploegen geslonken tot slechts één punt.

"Het is zuur om zo de eerste helft van het seizoen af te sluiten", verzucht De Graafschap-coach Darije Kalezic tegen Omroep Gelderland. "We misten ervaring in de ploeg, daarom ging het mis. We zochten al vanaf het begin van het seizoen het voetbal, maar dat was op dit veld niet mogelijk. We begonnen goed, maar in de omschakeling ging het verkeerd en wat nog belangrijker is, we scoorden de 2-0 niet."

"Dit had nooit mogen gebeuren", vindt ook verdediger Muslu Nalbantoglu. "We kregen vier doelpunten tegen tussen de 74e en de 92e minuut, dat zegt alles. Iedereen wilde met een fijn gevoel de kerstdagen en het nieuwe jaar in, maar dit mag gewoon niet en zeker niet voor eigen publiek. Dit is zo zuur." Om er aan toe te voegen: "Het is geen excuus, maar op dit veld had je niet moeten voetballen."

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen