Punt in Boekarest volstaat voor FC Twente

17 december 2009, 22:51   Bijgewerkt: 18 december 2009, 00:05

FC Twente overwintert in Europa. De Tukkers kwamen in een spookachtig Roemenië niet verder dan 1-1 tegen Steaua Boekarest, maar kregen hulp uit Istanbul. Daar won Fenerbahçe met 1-0 van FC Sheriff, waardoor het resultaat van Twente eigenlijk al niet meer ter zake deed. Door het succes van FC Twente komt het totaal aantal Nederlandse clubs in de tweede ronde van de Europa League op drie. Eerder verzekerden ook Ajax en PSV zich van Europese overwintering.

Zorgen dus voor Twente, maar die verdwenen al snel. Allereerst kwam uit Turkije het bericht dat Fenerbahçe op voorsprong gekomen was tegen FC Sheriff, waardoor Twente ongeacht het resultaat in Roemenië door zou zijn naar de volgende ronde. Luttele minuten later zorgde Ronnie Stam voor de 1-1. Zijn schot vloog via een paar Roemeense billen in de korte hoek.

Met acht punten uit zes wedstrijden verzekerde FC Twente zich zo van de tweede plek in de groep, achter Fenerbahçe. De Tukkers komen hierdoor, net als Ajax, in de tweede pot terecht tijdens de loting. Deze vindt vrijdag om 13.00 uur plaats.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen