Heracles met flair naar derde zege op rij

Koen Freriks
13 december 2009, 16:39   Bijgewerkt: 13 december 2009, 17:37

Heracles heeft zondag de derde achtereenvolgende competitiezege behaald. De Almeloërs speelden in de beginfase van de uitwedstrijd tegen ADO Den Haag met de flair van een subtopper en leidden bij de rust verdiend met 2-0. In de tweede helft kwamen de bezoekers volop in de problemen, maar de inhaalslag van de ontketende thuisclub stagneerde bij één tegentreffer. Waarop Heracles in de slotfase de volle winst veilig stelde (4-1).

Atteveld bracht al na een half uur een nieuwe speler in het veld. Horvath maakte plaats voor Pascal Bosschaart, in de rust werd ook Ahmed Ammi vervangen, door een extra spits in de persoon van de lange Bogdan Milic. De ADO-fans schreeuwden om meer strijdlust en werden op hun wenken bediend.

Heracles hield met het nodige fortuin stand en zag hoe invaller Marko Vejinovic met een fraaie vrije trap aan de Haagse illusies een einde maakte. Willie Overtoom zorgde er met de 4-1 zelfs voor dat het doelsaldo van Heracles weer in de plus is, dat was tot zondag de enige smet op de Almelose dadendrang.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen