Ajax: "Deal met Pachuca nog niet afgerond"

Ger
10 december 2009, 10:29

CF Pachuca maakte donderdag bekend Dario Cvitanich op huurbasis te hebben aangetrokken. Ajax verklaart in een reactie dat de overeenkomst nog niet helemaal is afgerond. De Mexicaanse club moet onder meer nog officieel aantonen dat het aan bepaalde verplichtingen wil voldoen.

Ajax nam Cvitanich in de aanloop van het vorige seizoen over van Banfield. Trainer Marco van Basten zag in de spits een opvolger van Klaas-Jan Huntelaar, die uiteindelijk tijdens de vorige winterstop naar Real Madrid vertrok. Cvitanich bezorgde Ajax dertien competitietreffers in 24 competitieduels. Hij veroverde nooit een vaste basisplaats. Trainer Martin Jol gunt Cvitanich na de komst van Marko Pantelic nauwelijks speelminuten meer.

De 25-jarige Argentijn benadrukte de afgelopen maanden dat hij niet tevreden is met zijn huidige status. Ajax wil de selectie in de winterstop graag verder inkrimpen. Rob Wielaert, Rasmus Lindgren, Ogararu, Oleguer en Bruno Silva mogen de club ook onder bepaalde voorwaarden verlaten. Ajax bekijkt eveneens of het een aantal talentvolle jeugdspelers kan verhuren.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Claim nu tot €100 bonus!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Claim nu tot €100 bonus!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen