Scorende Bolat: "Mooi dat God me dit gunt"

10 december 2009, 02:32   Bijgewerkt: 10 december 2009, 09:32

In Alkmaar twijfelt men nog of de late gelijkmaker van Standard woensdag te maken heeft met pech of een gebrek aan kwaliteit, maar Sinan Bolat heeft een andere verklaring. De scorende keeper van de Belgische kampioen bedankt hogere machten voor zijn prachtige treffer, waarmee hij zijn elftal de Europa League in hielp (1-1).

"Ik moet God bedanken", stamelt de doelman tegen FCUpdate.nl. "Schitterend dat Hij me dit gunt. Dit is het op één na mooiste moment van mijn carrière."

Die laatste opmerking roept natuurlijk vragen op. Wat als een doelpunt in blessuretijd waarmee je Europese uitschakeling voorkomt het op één na mooiste moment was, wat was dan nóg mooier? "Dat was een moment in de laatste competitiewedstrijd van vorig seizoen, tegen AA Gent. Toen stopte ik in blessuretijd een penalty, waardoor we in de race bleven voor de titel", legt de dolgelukkige Turk uit. Deze penalty werd destijds overigens genomen door Bryan Ruiz, die nu voor FC Twente speelt.

Maar goed, terug naar woensdag. Bolat zelf had de hoop op een gelijkmaker ook al bijna opgeven, vertelt hij. "We hadden niets meer te verliezen. Toen we in de laatste seconde een vrije trap kregen, keek ik even naar de bank. Iedereen schreeuwde dat ik mee naar voren moest gaan, dus deed ik dat. Maar ik had echt niet het idee dat ik ging scoren, hoor. Onvoorstelbaar dat die bal er vervolgens in ging. Het is mijn eerste doelpunt ooit, maar deze ga ik niet snel vergeten", lacht de jonge keeper.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen