Didulica verliest vertrouwen in organisatie AZ

7 december 2009, 09:19

Het ontslag van Ronald Koeman bij AZ houdt de gemoederen flink bezig. Er heerst veel onbegrip over de beslissing van de club om de trainer de laan uit te sturen, ook binnen de Alkmaarse spelersgroep. Joey Didulica, in de kleedkamer één van de absolute leiders van het elftal, begrijpt er helemaal niets van.

"Ik voetbal al elf jaar in Europa, maar dit is het meest verrassende ontslag dat ik mee heb gemaakt", zegt hij in De Telegraaf. "Ik denk niet dat veel mensen dit begrijpen. Het gaat in voetbal om de punten en wij zaten nog vlakbij de vijfde plek, die binnen de doelstelling valt. Dit verdient Koeman niet, het is niet zijn schuld. Wij waren op de goede weg, iedereen begon het te begrijpen en overal aan te wennen."

"Natuurlijk zijn er altijd tegenstanders van een trainer. Ik zou er één kunnen zijn, want ik kreeg geen kans, maar zo denk ik erover", vervolgt de tweede keeper, die erg teleurgesteld is in de clubleiding. "De club was de laatste jaren nog wel zó stabiel. Er is dit seizoen al zoveel gebeurd, nu heb ik geen vertrouwen in de organisatie van de club. Zoals het twee jaar geleden afgehandeld werd met Van Gaal, dat was een toonbeeld van beleid en vertrouwen. Die stabiliteit was één van de redenen voor het halen van de titel. Met hoe het nu loopt, kan er werkelijk van alles gebeuren."

Pak 100x je inzet als PSV minimaal 2 keer scoort tegen Heerenveen!

Pak 100x je inzet als PSV minimaal 2 keer scoort tegen Heerenveen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen