Lyon verliest van Lille ondanks hattrick Lopez

6 december 2009, 22:57   Bijgewerkt: 6 december 2009, 23:02

OSC Lille heeft een krankzinnig duel met Olympique Lyon naar zijn hand gezet. Bij de rust stonden de noorderlingen met 1-3 achter, door een hattrick van Lisandro Lopez (foto), maar na de theepauze kantelden ze de score volledig: 4-3. Gervinho bezorgde Lille in blessuretijd de winst.

Het verspillen van de comfortabele voorsprong heeft dure gevolgen voor zevenvoudig kampioen Lyon. Het heeft nu een achterstand van vijf punten op klassementsleider Girondins Bordeaux, dat zaterdag won van Paris SG (1-0). l'OL staat gedeeld derde met Valenciennes, dat echter een beter doelsaldo heeft dan de topclub.

AJ Auxerre verloor eerder op de avond eveneens het zicht op de koploper door in eigen huis een pijnlijke nederlaag tegen Nancy te incasseren: 1-3. De oosterlingen hebben na vijftien speeldagen ook vijf punten minder dan Bordeaux. Twee weken geleden stond Auxerre nog bovenaan in de Franse competitie.

Hekkensluiter Grenoble pakte voor het eerst dit seizoen een overwinning. De formatie won voor eigen publiek met 1-0 van Toulouse. US Boulogne, een andere ploeg die in aanmerking komt voor degradatie, won ook. Thuis werd RC Lens met 2-1 geklopt.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen