McClaren wil 'positieve reactie' tegen NEC

Ger
4 december 2009, 15:49   Bijgewerkt: 4 december 2009, 15:56

FC Twente wil zich zondag bij NEC revacnheren voor de domper tegen Fenerbahçe. De ploeg uit Enschede ging woensdagavond in de Europa League op eigen veld onnodig onderuit tegen de Turken (0-1).

"Een positieve reactie van de ploeg is nu heel belangrijk", aldus trainer Steve McClaren vrijdag op de website van de Tukkers. De Engelsman blikte nog even terug op de tweede nederlaag in de Europa League. "We hebben goed gespeeld tegen Fenerbahce, maar het resultaat was teleurstellend. We hadden niet verdiend om te verliezen, maar dat is ook voetbal."

NEC is de laatste jaren een lastige tegenstander voor FC Twente. McClaren heeft als coach van de ploeg uit Enschede nog niet gewonnen van de Nijmegenaren. "Vorig seizoen hebben we twee keer met 1-1 gelijk gespeeld tegen NEC", wist de voormalige bondscoach van Engeland maar al te goed. "We hadden het moeilijk in beide wedstrijden."

NEC speelde onder de nieuwe trainer Wiljan Vloet twee keer gelijk, 3-3 tegen NAC Breda en 2-2 tegen FC Groningen. "Na de trainerswissel hebben de spelers van NEC het goed opgepakt", meent McClaren. "Ze hebben in beide uitwedstrijden een goede indruk gemaakt. Vijf doelpunten scoor je niet zomaar. Vooral in de omschakeling kunnen ze voor veel gevaar zorgen. Daar moeten we alert op zijn." FC Twente mist tegen NEC alleen Theo Janssen (geschorst) en Slobodan Rajkovic (geblesseerd).

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen