ManUnited via Spurs naar laatste vier League Cup

1 december 2009, 22:52   Bijgewerkt: 1 december 2009, 23:00

Manchester United heeft zich ten koste van Tottenham Hotspur gekwalificeerd voor de halve eindstrijd van de Engelse League Cup. De titelverdediger was thuis met 2-0 te sterk voor The Spurs, door twee treffers van Darron Gibson (foto).

Manager Sir Alex Ferguson gaf veel vaste krachten rust, waardoor Gibson vanaf het eerste fluitsignaal binnen de lijnen stond. De Noord-Ier greep zijn kans direct en was met twee goals voor de theepauze verantwoordelijk voor de winst van ManU. Na een kwartier opende hij op aangeven van Oliveira Anderson de score. Met een raak schot vanaf de rand van het strafschopgebied bepaalde hij ruim twintig minuten later de eindstand op 2-0. Overigens kreeg ook Edwin van der Sar rust bij The Red Devils. De goalie werd net als zaterdag tegen Portsmouth vervangen door Tomasz Kuszczak.

Aston Villa speelde zich eveneens naar de laatste vier. De ploeg uit Birmingham deed dat ten koste van Portsmouth. De allereerste winnaar van de League Cup, in 1961, zegevierde met 4-2 bij de rode lantaarndrager in de Premier League.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen