Zomer: "Meeste duels NEC waren dramatisch"

Ger
30 november 2009, 08:30

Sinds de aanstelling van de nieuwe coach Wiljan Vloet verzamelde NEC vooralsnog twee punten. Na het 3-3 gelijkspel bij NAC Breda volgde zondag tegen FC Groningen opnieuw een remise: 2-2. "Vloet brengt duidelijkheid en scherpte."

De puntendelingen zijn het wisselvallige NEC dit seizoen niet vreemd. Voor de komst van Vloet speelden de Nijmegenaren ook al vijf keer gelijk. Gewonnen werd er slechts twee keer, tegen SC Heerenveen en landskampioen AZ. Die laatste competitiezege viel al meer dan twee maanden geleden te bejubelen. Met de lastige wedstrijden tegen koploper FC Twente en Ajax voor de boeg ligt een nieuwe overwinning niet direct voor het grijpen.

Ondanks de teleurstelling ziet de verdediger ook lichtpuntjes. "Als je onze wedstrijden voor de ontmoeting met NAC bekijkt, was het eigenlijk van een dramatisch niveau. We verloren toen geregeld op kansloze wijze. De laatste twee wedstrijden speelden we echter fris, dwongen we kansen af en kwamen we ook op voorsprong. Tegen FC Groningen waren we zeker niet de mindere en hebben we zelfs regelmatig de controle over de wedstrijd gehad."

Vloet

Vloet

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen