Primeur Brama helpt Twente langs Willem II

28 november 2009, 22:37   Bijgewerkt: 28 november 2009, 23:42

De zegereeks van FC Twente in de Eredivisie houdt aan. Bij Willem II boekten de Enschedeërs alweer de tiende zege op rij (1-3). Hierdoor neemt de ploeg de koppositie weer over van PSV, dat vrijdag van Sparta won. Wout Brama opende de score voor Twente, wat voor hem zijn eerste competitiegoal ooit betekende.

Dat uitgerekend de kersverse international Wout Brama FC Twente al vroeg in de wedstrijd op het goede spoor zette, was opmerkelijk. In zijn voorgaande 119 wedstrijden in de Eredivisie wist de middenvelder namelijk niet één keer te scoren. In Tilburg beleefde hij zijn primeur, in stijl. Hij krulde de bal vanaf de rand van het strafschopgebied in de verre kruising over Willem II-keeper Mäenpää.

De definitieve beslissing in de wedstrijd viel twintig minuten voor tijd. Bryan Ruiz tekende met een schuiver voor zijn elfde doelpunt van deze competitie, maar onomstreden was deze treffer niet. Volgens Willem II was de bal, vlak voordat Ruiz raak schoot, over de zijlijn geweest. Arbiter Braamhaar wilde daar echter niets van weten.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen