Bölöni haalt keihard uit naar 'verwaande' Carcela

28 november 2009, 11:24   Bijgewerkt: 28 november 2009, 11:32

Het gedrag van Mehdi Carcela komt zijn trainer Laszlo Bölöni de spuigaten uit. De coach ergert zich enorm aan het misplaatste vedettegedrag van de middenvelder.

"Zijn gedrag over het algemeen is uiterst onvolwassen. Hij gedraagt zich als een verwaande vedette van dertig jaar die al alles bewezen heeft", briest Bölöni in Het Nieuwsblad. "En dat terwijl hij nog niet eens een echte voetballer is. Een profvoetballer is in mijn ogen een speler die al twee jaar een vaste basisspeler is. En niet iemand die af en toe in de ploeg komt omdat anderen geblesseerd zijn."

Tegen Arsenal haalde de 20-jarige Carcela het bloed onder de nagels van Bölöni vandaan, door tegen een domme rode kaart aan te lopen. Maar ook het gedrag van de Belg, en enkele van zijn jonge teamgenoten, na de wedstrijd was de Roemeen een doorn in het oog. "Er waren 3.000 supporters van Standard in Londen. Alles bijeen hebben ze tweehonderd tot vierhonderd euro betaald om de match te zien. En dan zie je jonge spelers op de luchthaven. Ze horen niet dat ze door de fans worden aangesproken. Want ze zijn vergeten hun koptelefoon van hun hoofd te zetten."

Pak 100x je inzet als PSV minimaal 2 keer scoort tegen Heerenveen!

Pak 100x je inzet als PSV minimaal 2 keer scoort tegen Heerenveen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen