Jans mist compleet elftal tegen NEC

27 november 2009, 13:42   Bijgewerkt: 27 november 2009, 13:50

FC Groningen heeft voor de thuiswedstrijd tegen NEC te maken met een compleet elftal aan afwezigen. Vier spelers zijn geschorst, zeven anderen zijn fysiek niet in staat om een wedstrijdje te voetballen. "Natuurlijk is dat lastig. Maar in feite wordt het steeds makkelijker het elftal samen te stellen. We hebben logische keuzes gemaakt en het is weer een mooie mogelijkheid voor andere spelers om zich te laten gelden", zo luidt de nuchtere reactie van coach Ron Jans op zijn personele problemen.

Luciano da Silva, Andreas Granqvist, Daryl Lachman en Oluwafemi Ajilore zijn geschorst, Petter Andersson, Ondrej Svejdik, Morten Nordstrand, Fredrik Stenman, Jeffrey Rijsdijk en beloften Danny Menting en Frank Olijve zijn allemaal geblesseerd. Hierdoor zullen er sowieso een handvol A-junioren op de bank zitten tegen NEC. Na de laatste training, zaterdag, neemt Jans hierover een beslissing.

Ondanks de waslijst aan afwezigen rekent Jans op een goed resultaat tegen NEC. "Beide clubs behoren tot een groep die momenteel wat aan het aanmodderen is, qua resultaat. Iedereen wil winnen en kan drie punten goed gebruiken. Het gaat mij vooral om de manier waarop we dat doen. En dat zal komende zondag vooral gaan op basis van de duels en het leveren van strijd", aldus de oefenmeester.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen