Standard woedend op 'respectloze' Carcela

25 november 2009, 09:07   Bijgewerkt: 25 november 2009, 09:13

Mehdi Carcela maakte dinsdag geen beste beurt bij Standard Luik. De Belgische international deelde in de slotfase van de wedstrijd tegen Arsenal, toen de partij al lang beslist was, een kopstoot uit aan Cesc Fabregas. Hij kreeg hiervoor een rode kaart en dupeerde zo zijn club, vindt zijn woedende trainer Laszlo Bölöni.

"Ik ben razend", foetert de Roemeen als de actie van Carcela ter sprake komt. "Hij heeft een gebrek aan respect getoond tegenover zijn club, die hem bij de nationale ploeg heeft gebracht, tegenover zijn teammaats en tegenover de technische staf. Hij moet begrijpen dat de club belangrijker is dan de rol die hij probeert te spelen."

Technisch directeur Dominique D'Onofrio is iets milder in zijn oordeel. "Carcela begaat een jeugdzonde. Misschien heeft de tegenstander hem geprovoceerd. Maar hij moet zijn kalmte bewaren en zichzelf onder controle houden. Daar is hij niet in geslaagd", zegt hij tegen Sporza. Door zijn rode kaart mist Carcela het laatste groepsduel tegen AZ. Ook Eliaquim Mangala is geschorst tegen de Alkmaarders.

Pak 100x je inzet als PSV minimaal 2 keer scoort tegen Heerenveen!

Pak 100x je inzet als PSV minimaal 2 keer scoort tegen Heerenveen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen