Fer roept Legioen op Bruins te steunen

23 november 2009, 00:30   Bijgewerkt: 23 november 2009, 01:06

Met één schot dat van de lijn gehaald werd en twee andere doelpogingen was Luigi Bruins zondag tegen FC Utrecht één van de meest gevaarlijke Feyenoorders. De middenvelder viel prima in, maar werd door het Rotterdamse Legioen zeer kritisch ontvangen. Dat moet ophouden, vindt Bruins' teamgenoot Leroy Fer.

"Onze fans moeten Luigi blijven steunen",zegt Fer tegen FCUpdate.nl. "Hij is op de goede weg en zorgde tegen Utrecht voor aardig wat gevaar." Toen Bruins na een uur in de ploeg kwam, ging er een oorverdovende zucht door het stadion. Het applausje was mager en op elk slecht balcontact van de middenvelder volgde een fluitconcert.

Fer

Fer

Met Bruins als invaller kwam Feyenoord niet verder dan een teleurstellend 0-0 gelijkspel tegen FC Utrecht. "Vooral voor rust liep het stroef, ons positiespel was slordig en de scherpte leek te ontbreken. Hoe dat kwam? Geen idee. Het liep gewoon niet, ook aanvallend konden we weinig uitrichten. Dat kwam misschien deels omdat de aanvallers te weinig in beweging waren, maar ook deels omdat wij als middenvelders te slordig speelden. Na rust ging het beter, maar lieten we een paar kansen op de 1-0 liggen. Heel jammer dat we niet gewonnen hebben, want we hadden FC Utrecht op vijf punten kunnen zetten. Nu blijven de verschillen klein."

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen