Bos zet Stevanovic op de bank tegen FC Twente

20 november 2009, 19:34

Dalibor Stevanovic begint zaterdagavond de uitwedstrijd tegen koploper FC Twente op de bank. De middenvelder, die zich afgelopen woensdag met Slovenië voor het WK kwalificeerde, keerde vrijdag pas terug uit zijn vaderland en miste derhalve de laatste training van Vitesse voor het duel met de Tukkers.

"Ik zal de beslissing van de trainer accepteren", reageerde Stevanovic na het nieuws in De Gelderlander. "Ik heb mijn familie pas dertig uur na de wedstrijd gezien, dat was donderdagavond. We hadden die dag ook formele verplichtingen in de hoofdstad. Ik kon niet eerder terug zijn in Nederland."

"Ik heb in overleg met hem besloten dat hij op de bank begint", verklaarde trainer Theo Bos vrijdag. "Buiten hem heb ik natuurlijk ook met de hele groep te maken." Bos kan in de Grolsch Veste geen beroep doen op Rogier Molhoek (schorsing), Ronald Graafland, Santi Kolk, Anduele Pryor, Genaro Snijders (geblesseerd), Jeroen Drost en Civard Sprockel (niet wedstrijdfit). Lasse Nilsson is weer hersteld van zijn blessure, maar hij begint in Enschede evenals Stevanovic op de bank.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen