Ooijer terug bij wedstrijdselectie van PSV

Ger
20 november 2009, 16:21

André Ooijer is hersteld van een knieblessure, die hem sinds de uitwedstrijd tegen FC Utrecht (0-0) begin oktober aan de kant hield. De verdediger van PSV begint waarschijnlijk zondag in de thuiswedstrijd tegen Heracles Almelo gewoon weer in het basisteam.

"Hij staat er heel erg goed voor en heeft veel uren gemaakt op het trainingsveld. André is in staat om erbij te zijn", liet PSV-trainer Fred Rutten vrijdag op de website weten. Volgens de coach is aanvaller Danny Koevermans, die al geruime tijd is uitgeschakeld door een hamstringblessure, nog niet helemaal topfit.

"Hij heeft deze week een of twee trainingen overgeslagen, maar hij was er vrijdag weer gewoon bij. Het gaat goed met hem. Zaterdag zullen we kijken hoe ver Danny is." Rutten kan zeker nog niet beschikken over de geblesseerde Funso Ojo, Reimond Manco en Jan Kromkamp. De laatste is volgens de PSV-trainer flink gevorderd in het revalidatieproces.

Collega Gertjan Verbeek kan geen beroep doen op Elias Pech (enkel). Verder is iedereen beschikbaar bij de verrassende nummer zeven van de Eredivisie.

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen