Advocaat wél tevreden over spel Rode Duivels

16 november 2009, 21:02   Bijgewerkt: 16 november 2009, 21:08

Dick Advocaat heeft maandag enigszins verbaasd gereageerd op de opinies van de Belgische media op het spel van de Rode Duivels, zaterdag tijdens de oefeninterland tegen Hongarije. België won dat duel overtuigend met 3-0.

Desondanks waren de reacties op het spel van de Belgen niet altijd even positief. "Ik heb gelezen dat onze eerste twintig minuten niet goed waren", vertelt Advocaat. "Dat is niet waar. We hebben een solide Hongaarse ploeg geduldig ons spel opgelegd."

De kleine generaal benadrukte dat hij wél tevreden is over de prestatie van zijn ploeg. "De score is er en die is niet uit de lucht komen vallen", vervolgt de Hagenaar. "Tegen Qatar wil ik de bevestiging zien. Dat is een wedstrijd die we absoluut moeten winnen. Anders durf ik de komende drie maanden geen Belgisch dagblad op te slaan."

Dinsdag kruist België in Frankrijk de degens met Qatar. Advocaat kan in dat duel niet beschikken over de zieke Moussa Dembélé. Oud-Ajacied Wesley Sonck en Olivier Deschacht staan in de basis van onze zuiderburen. Vincent Kompany, die maandag vanwege familieomstandigheden de training miste, speelt centraal in de defensie.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen