Bakkal: "Plaats in Oranje voor mij heel speciaal"

16 november 2009, 19:56

Otman Bakkal betitelt zijn eerste invitatie voor het Nederlands elftal als 'heel speciaal'. De PSV-middenvelder kreeg eind maandagmiddag te horen dat hij als de vervanger van de geblesseerde Wesley Sneijder is opgenomen in de Oranje-selectie voor het vriendschappelijke duel met Paraguay, woensdag in het Abe Lenstra Stadion.

Direct na het goede nieuwe stapte de 24-jarige Bakkal in zijn auto om naar Friesland te rijden, waar hij zich later op de avond moet melden bij Nederland. "Aan het einde van de middag werd ik gebeld door teammanager Hans Jorritsma. Hij vertelde me dat ik me vanavond moet melden", zegt Bakkal tijdens de rit op de PSV-website.

Bakkal is 'heel blij' en 'trots' dat hij voor het eerst in zijn leven bij Oranje hoort. "Als je het bij PSV goed doet, bestaat de kans altijd dat je in beeld bent", vervolgt hij. "Maar ik vind het erg bijzonder dat ik met zulke goede spelers mag gaan trainen."

In het verleden speelde Bakkal al wel voor Jong Oranje, waarmee hij in 2007 in eigen land het EK won. "Ik heb in de vertegenwoordigende elftallen in de jeugd al heel veel meegemaakt, maar dit is voor mij heel speciaal", sluit de dolgelukkige Bakkal af.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen