Darley hoopt basisplaats te behouden

9 november 2009, 11:54   Bijgewerkt: 9 november 2009, 12:04

Na drie maanden blessureleed maakte Darley zondag zijn rentree onder de lat bij Feyenoord. De jonge Braziliaan verving tegen AZ de geschorste Rob van Dijk en maakte een prima indruk. Over twee weken tegen FC Utrecht is Van Dijk weer speelgerechtigd, maar Darley hoopt dat hij zijn basisplaats kan behouden.

"De trainer zal een keuze moeten maken. Natuurlijk wil ik graag eerste doelman blijven en ik zal keihard trainen om mijn plek te behouden. Ik hoop het dan in wedstrijden weer te mogen laten zien", zegt Darley op de website van Feyenoord.

"Ik ben in ieder geval heel blij dat ik na drie maanden afwezigheid weer aan spelen toe ben gekomen, ik ben redelijk tevreden over hoe het gegaan is", vervolgt de Braziliaan (19), die in de eerste competitiewedstrijd tegen NEC een knieblessure opliep. "Dat ik uitgerekend tegen de landskampioen mijn rentree heb gemaakt, is voor mij bijzonder. Daarnaast ben ik trots dat ik voor Feyenoord mag keepen. Het is altijd mijn droom geweest bij een grote club in Europa onder de lat te staan."

Manchester City - Real Madrid: Win 100 keer je inzet als Manchester City wint!

Manchester City - Real Madrid: Win 100 keer je inzet als Manchester City wint!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen