"Benieuwd of Twente met druk om kan gaan"

9 november 2009, 10:15

Na de nederlaag in Enschede (1-0) is Ajax even afgehaakt in de strijd om de koppositie. De achterstand op koploper FC Twente is inmiddels opgelopen tot zes punten, waardoor de Amsterdammers niets anders kunnen doen dan hopen op misstappen van de Tukkers. En misschien komen die er wel, denkt Demy de Zeeuw.

"FC Twente kan zich nu niet langer verschuilen", zegt de middenvelder van Ajax tegen FCUpdate.nl. "Ze zijn de koploper en gaan natuurlijk meedoen in de strijd om het kampioenschap. Ik ben heel benieuwd of ze met die druk om kunnen gaan."

Dat Ajax van FC Twente verloor, was volgens De Zeeuw onnodig. "We waren zeker niet minder dan FC Twente, maar verliezen de wedstrijd door een dood spelmoment. In zo'n topwedstrijd, waarin de verschillen klein zijn, krijg je maar een paar kansjes en wij hebben onze mogelijkheden niet goed uitgespeeld. Natuurlijk is dit een slechte dag voor ons, maar er is geen man overboord. We staan zes punten achter, maar hebben al wel een heleboel zware uitwedstrijden gehad. Het seizoen is nog lang."

Pak 100x je inzet als PSV minimaal 2 keer scoort tegen Heerenveen!

Pak 100x je inzet als PSV minimaal 2 keer scoort tegen Heerenveen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen