Been kiest tegen AZ voor doelman Darley

Ger
6 november 2009, 15:03

Darley start zondag in de competitiewedstrijd tegen AZ in de basis van Feyenoord. Trainer Mario Been, die niet kan beschikken over zijn geschorste eerste keus Rob van Dijk, geeft de Braziliaanse sluitpost de voorkeur boven Erwin Mulder.

"Er zijn geen grote verschillen tussen Erwin en Darley, maar na lang praten hebben we als technische staf deze beslissing genomen", aldus Been vrijdag op de website van de Rotterdammers. Van Dijk kreeg vorige weekeinde tegen Ajax de rode kaart omdat hij de doorgebroken Luis Suarez had neergehaald. Darley begon in de eerste competitiewedstrijd tegen NEC nog in de basis, maar liep toen een knieblessure op. Been deed sindsdien een beroep op de geroutineerde Van Dijk.

Sekou Cissé keert zondag in Alkmaar naar alle waarschijnlijkheid terug in de basis, nadat hij wegens een schorsing twee wedstrijden vanaf de kant moest toekijken. De Ivoriaan begint in de spits. "Ik ben blij dat hij terug is", zei Been. "We kunnen hem goed gebruiken. Hij is een goed aanspeelpunt, heeft snelheid en kracht." Kevin Hofland is tegen AZ vanwege een rugblessure niet inzetbaar.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen