Trouwe Gabri wil loopbaan bij Ajax afsluiten

2 november 2009, 20:38

In de zomer van 2006 kwam Gabri samen met trainer Henk ten Cate naar Ajax. De Amsterdamse oefenmeester staat inmiddels alweer ruim een jaar voor de groep bij Panathinaikos, maar Gabri bleef de hoofdstedelingen wel trouw. Als het aan hem ligt blijft hij dat ook in de rest van zijn spelersloopbaan.

"Ik heb het altijd goed naar mijn zin gehad bij Ajax", citeert Sportweek de Spanjaard (30), die sinds zijn rentree na lang blessureleed weer een belangrijke rol vertolkt bij de Amsterdamse ploeg. "Ik heb geen klachten, vorig jaar was een minder seizoen, maar dat kan gebeuren. Het is nooit in mij opgekomen om bij Ajax weg te gaan."

Gabri staat nog tot medio 2011 onder contract in de ArenA. Wat hem betreft wordt dat contract verlengd. "In de zomer van 2011 zullen we het wel zien. Eerlijk gezegd zou ik graag mijn carrière afsluiten bij Ajax. Het is toch mooi om na je carrière te zeggen dat je alleen voor twee prachtige clubs hebt gevoetbald: FC Barcelona en Ajax."

Door ook in het laatste deel van zijn carrière als voetballer bij Ajax te blijven, wil Gabri zijn dankbaarheid aan de eredivisionist tonen. "Ik ben een trouw persoon. Barcelona heeft me groot gebracht en Ajax heeft mij een nieuwe kans gegeven. Daar ben ik de club dankbaar voor. En dat wil ik tonen. Spelers wisselen tegenwoordig veel van club, maar zo zit ik niet in elkaar", besluit de middenvelder.

KNVB Bekerfinale: voorspel de winnaar en pak 100 keer je inzet!

KNVB Bekerfinale: voorspel de winnaar en pak 100 keer je inzet!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen