Terugkeer Beckham bij Milan eindelijk rond

2 november 2009 – Adriano Galliani schroomde de afgelopen periode niet om meermaals te melden dat de terugkeer van David Beckham naar AC Milan in januari in kannen en kruiken is. Slechts de handtekeningen ontbraken nog. Maandagavond werden de langverwachte krabbels eindelijk gezet, waarmee de rentree van Becks in San Siro definitief rond is.

De Rossoneri neemt Beckham gedurende een half jaar op huurbasis over van Los Angeles Galaxy. De Engelse international werd de eerste zes maanden van 2009 ook al tijdelijk overgenomen van de Amerikaanse glamourploeg. Met zijn comeback op de Europese voetbalvelden hoopt Beckham in het vizier van bondscoach Fabio Capello te blijven voor een plaats in de Engelse selectie voor het WK 2010 in Zuid-Afrika.

Galliani stak zijn blijdschap naar aanleiding van de komst van Beckham niet onder stoelen of banken. "We zijn dolgelukkig dat we Beckham, na de prachtige ervaring van vorig seizoen, in januari opnieuw mogen verwelkomen", jubelde de vice-president van de equipe uit de modestad op de clubsite. "We weten zeker dat zijn terugkeer bij Milan Beckham aan een plek in de Engelse WK-selectie zal helpen. Bovendien kan hij fit terug naar LA Galaxy, dat wij veel dank zijn verschuldigd voor de medewerking."

gerelateerd

Meer nieuws

  1. maandag 25 mei 2020

  2. zondag 24 mei 2020