Van Gaal krijgt kritiek van Demichelis

30 oktober 2009, 20:56

Martin Demichelis vindt dat hij onvoldoende wordt gesteund door Louis van Gaal. De verdediger van Bayern München was in de voorgaande seizoenen een vaste waarde bij der Rekordmeister. Sinds de komst van Van Gaal is de Argentijn echter reserve.

Demichelis stond de voorbije maanden buiten spel vanwege een enkelblessure. Hij is inmiddels weer wedstrijdfit, maar mist vooralsnog het vertrouwen van zijn coach. "Ik ben net hersteld van een blessure en ik wil de ploeg helpen", zegt hij volgens Sporza. "Maar ik voel weinig steun."

Het zit Demichelis, die al sinds 2003 actief is in Beieren, vooral dwars dat hij na zijn blessure hoofdzakelijk op de bank zit, in tegenstelling tot andere langgeblesseerden die snel weer in de basis stonden. "Ik ben niet de enige speler die lange tijd in de lappenmand zat. Maar ik moet wel vechten voor mijn plaats en dat begrijp ik niet. Dat maakt me boos en bitter. Ik ben in vorm en wil dat laten zien. Ik wil graag dezelfde steun als de andere spelers die teruggekeerd zijn na een blessure", besluit hij.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen