Groep G: Sevilla blijft foutloos, eerste zege Unirea

20 oktober 2009, 23:09   Bijgewerkt: 21 oktober 2009, 21:57

Sevilla FC is na drie duels in de groepsfase van de Champions League nog foutloos. Dinsdag rekende de club in Zuid-Duitsland af met VfB Stuttgart (1-3). Unirea Urziceni greep voor de eerste keer in de clubgeschiedenis een zege in het miljoenenbal. De Roemeense debutant deed dat op overtuigende wijze bij Glasgow Rangers: 1-4.

Voor Khalid Boulahrouz, die in de basis stond bij Stuttgart, betekende de wedstrijd tegen de Spanjaarden een weerzien met zijn oud-werkgever. De verdediger speelde in het seizoen 2007/2008 immers op huurbasis voor de Andalusiërs. Het lukte hem en zijn ploeggenoten niet zijn voormalige ploeg van drie punten af te houden.

Glasgow Rangers kende in eigen huis tegen Unirea een droomstart. Al na één minuut passeerde Ricardo Vilana zijn eigen doelman, waardoor de thuisploeg aan de leiding kwam. Na de gelijkmaker van Marius Bilasco hadden de Schotten de kans om weer op voorsprong te komen, maar Steven Davis verzuimde een penalty te benutten. De gemiste elfmetertrap bleek de genadeklap voor Glasgow. Twee eigen goals, van Kyle Lafferty en Lee McCulloch, en een treffer van Pablo Brandan bezorgden de Oost-Europeanen een comfortabele winst.

In de stand gaat Sevilla met de maximumscore aan kop. Unirea staat met vier punten verrassend tweede, gevolgd door Stuttgart (twee punten) en Glasgow (één punt).

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen