Jaliens kijkt uit naar duels met Van Persie

19 oktober 2009, 14:36   Bijgewerkt: 19 oktober 2009, 14:44

Kew Jaliens staat dinsdagavond in het DSB Stadion vermoedelijk tegenover Robin van Persie, die sinds dit seizoen in de spits speelt bij Arsenal. De verdediger van AZ kijkt uit naar de ontmoeting met de Nederlandse international.

"Het wordt hard tegen hard", grijnst hij. "Volgens mij heb ik nog nooit in een wedstrijd tegen hem gespeeld, alleen tijdens trainingen met het Nederlands elftal. Hij is technisch heel begaafd, je moet hem geen ruimte geven om zijn actie te maken. Hij heeft uitzonderlijke kwaliteiten, maar hij kan nóg beter. Daar ben ik van overtuigd."

Jaliens krijgt dus een zware avond tegen Van Persie, maar dat geldt waarschijnlijk ook voor zijn ploeggenoten. "Ja, het wordt een zware wedstrijd. Arsenal is natuurlijk een topploeg en ze zijn bezig met een goede serie. Maar we gaan er voor. Het zit de laatste tijd niet mee, maar tegen Standard Luik en FC Twente hebben we in ieder geval laten zien dat we goed kunnen voetballen. Het is belangrijk dat we op dezelfde voet doorgaan, dan valt het kwartje vanzelf een keer onze kant op", besluit hij.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen