Van de Laak: "Voetballend stap vooruit gezet"

Ger
19 oktober 2009, 10:13   Bijgewerkt: 19 oktober 2009, 10:41

Koen van de Laak heeft goede hoop dat FC Groningen de weg naar de subtop heeft ingezet. De noorderlingen begonnen slecht aan het seizoen, maar toonden de afgelopen weken tekenen van herstel. Voor eigen publiek werd zondag het duel met nummer vijf FC Utrecht op een gelijkspel afgesloten (0-0).

De aanvoerder van FC Groningen had in de eerste helft de score zelf kunnen openen. "Ik wilde de keeper passeren, maar speelde de bal te ver voor me uit. Ik voelde vervolgens een voet van een Utrecht-verdediger naar mijn been gaan en dacht: ik val maar. Het was echt een heel slecht uitgevoerde schwalbe", geeft de middenvelder ruiterlijk toe. "Ach ja, je probeert weleens wat, maar dit had ik eigenlijk niet moeten doen."

van loo

van loo

Door het huidige veldspel van de Groningers heeft de middenvelder vertrouwen in de toekomst. "Utrecht staat dan wel een stuk hoger dan Groningen, maar de onderlinge verschillen tussen de clubs in de Eredivisie zijn niet zo groot. Als je de titelkandidaten buiten beschouwing laat, doen wij voor geen enkele club onder. We staan nu in het rechterrijtje en daar horen we niet thuis. Utrecht heeft dat beetje geluk wat bij ons ontbreekt, deze competitie wél gehad."

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen