PSV met veel moeite langs Heerenveen

17 oktober 2009, 22:36   Bijgewerkt: 18 oktober 2009, 00:13

PSV is op het nippertje ontsnapt aan puntverlies. In Eindhoven hield SC Heerenveen de stand lang op 0-0, maar in de slotfase zorgde Danko Lazovic voor de beslissing in de matige wedstrijd. De Serviër schoot van dichtbij raak, nadat een knal van invaller Ola Toivonen via de paal terug het veld in gestuiterd was.

Amrabat, Simons en Reis mochten Rutten laten zien dat ze eigenlijk wekelijks in de basis horen, maar slaagden daar niet in. Simons was vaak te laat in de duels, Amrabat maakte in kansrijke positie meestal de verkeerde keuze en Reis was eigenlijk helemaal onzichtbaar. Mede hierdoor had PSV het flink lastig met SC Heerenveen, dat het hele seizoen al in de degradatiezone te vinden is.

Of de beslissingen nou goed of slecht waren, feit is dat Heerenveen hierdoor overeind bleef. De Friezen deden niets meer dan ballen tegenhouden en overtredingen maken, maar dat was genoeg om uitzicht te houden op een gelijkspel. Offensief kon de ploeg geen vuist maken. Spitsen Michal Papadopulos (geel) en Patrik Ingelsten (oranje) hadden flitsende schoenen aan, maar voetbalden grijs.

KNVB Bekerfinale: voorspel de winnaar en pak 100 keer je inzet!

KNVB Bekerfinale: voorspel de winnaar en pak 100 keer je inzet!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen