PSV'er Rodriguez wil met Mexico naar WK

17 oktober 2009, 10:15   Bijgewerkt: 17 oktober 2009, 10:23

Mexico plaatste zich vorige week voor het WK, maar dat deed het land zonder Francisco 'Maza' Rodriguez. De verdediger van PSV raakte vorig seizoen, toen hij in Eindhoven amper aan spelen toekwam, zijn plaats in de nationale selectie kwijt. Nu hij bij PSV een basisplaats heeft, hoopt hij snel terug te keren in de Mexicaanse ploeg. Zeker met het oog op het wereldkampioenschap van volgend jaar.

Rodriguez wordt volgende week 28 jaar. "Dan ben je als voetballer vaak aan je beste jaren bezig. Er zijn normaal gesproken nog twee kansen om een WK mee te maken: volgend jaar en over vier jaar in Brazilië. Dus ja, het WK is héél belangrijk voor me. Maar nogmaals: ik zal het bij PSV moeten laten zien", zegt Maza, die Dirk Marcellis en Timmy Simons in de pikorde bij PSV voorbij is, in het Eindhovens Dagblad

Volgens de verdediger is hij nog wel in beeld bij bondscoach Javier Aguirre. "Afgelopen zomer ben ik uitgenodigd, nadat Aguirre het had overgenomen van Sven-Göran Eriksson. Ik heb twee oefenwedstrijden gespeeld. Dat ging goed. Hij vertelde me dat ik één van de kandidaten blijf. Nu ik weer speel, hoop ik natuurlijk weer opgeroepen te worden. Als ik me bij PSV blijf ontwikkelen, weet de bondscoach wat hij aan me heeft. Ik zal klaar staan", belooft de 41-voudig international.

Manchester City - Real Madrid: Win 100 keer je inzet als Manchester City wint!

Manchester City - Real Madrid: Win 100 keer je inzet als Manchester City wint!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen