Opgeleefde Vandenbussche: "Ik tel weer mee"

Ger
3 oktober 2009, 14:23   Bijgewerkt: 3 oktober 2009, 14:55

Voor Brian Vandenbussche heeft het vertrek van coach Trond Sollied bij SC Heerenveen goed uitgepakt. De doelman was onder de Noor op een zijspoor geraakt. Na de aanstelling van Jan de Jonge voelt hij zich weer een volwaardig selectielid.

Vandenbussche keepte donderdag nog een puike partij in de Europese uitwedstrijd tegen FK Ventspils (0-0). Toch weet de Belg, die in Riga de geblesseerde Martin Lejsal verving, zijn plaats. "Martin is de eerste doelman. Er is nu geen reden voor de trainer om dat te veranderen", laat Vandenbussche weten op de website van Heerenveen. "Ik tel weer mee, dat is nu het belangrijkste."

De sluitpost weet niet of hij zondag in de competitiewedstrijd tegen VVV Venlo opnieuw onder de lat staat. "Martin is nummer één. Hij heeft het tot dusverre goed gedaan. Ik weet niet of hij zondag weer fit is, ik wacht gewoon af. Voor mij is het belangrijk om goed te trainen. Op het trainingsveld kan ik laten zien dat ik ook de nummer één van Heerenveen kan zijn. En verder pak ik iedere wedstrijd mee. Des te langer ik keep, des te beter het voor mij is en dan zie ik wel wat de trainer beslist."

KNVB Bekerfinale: voorspel de winnaar en pak 100 keer je inzet!

KNVB Bekerfinale: voorspel de winnaar en pak 100 keer je inzet!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen