Been geeft Biseswar voorkeur boven Cissé

Ger
2 oktober 2009, 14:33

Sekou Cissé kan zaterdagavond in de thuiswedstrijd tegen RKC Waalwijk niet rekenen op een basisplaats bij Feyenoord. Trainer Mario Been kiest voor Diego Biseswar, die de laatste duels een goede indruk heeft gemaakt.

Cissé had de afgelopen weken last van een voetblessure. Daardoor miste de aanvaller onder meer de uitwedstrijd vorige week zondag tegen NAC Breda (0-2). De Ivoriaan, overgekomen van Roda JC, is inmiddels helemaal hersteld. Hij moet niettemin zaterdagavond in De Kuip op de bank beginnen.

Stefan de Vrij (19) maakt zijn debuut in de selectie van Feyenoord voor een wedstrijd in de Eredivisie. De verdediger vervangt mogelijk Kelvin Leerdam, die vrijdag op de training ontbrak wegens lichte liesklachten. De Vrij kwam vorige week in de bekerwedstrijd tegen Harkemase Boys (0-5) al in actie voor Feyenoord.

Been mist in het duel met RKC de geschorste spelers Leroy Fer en Denny Landzaat. Mede daardoor keert routinier Tim de Cler terug op links in de achterhoede. Aanvoerder Giovanni van Bronckhorst schuift door naar het middenveld. Karim El Ahmadi, die het duel met NAC miste door een spierverrekking, keert terug in de basisploeg.

Doelman Darley ontbreekt nog in de selectie van Feyenoord. De jonge Braziliaan, die in de eerste competitiewedstrijd tegen NEC (2-0) geblesseerd raakte, doet maandag wedstrijdritme op bij Jong Feyenoord.

KNVB Bekerfinale: voorspel de winnaar en pak 100 keer je inzet!

KNVB Bekerfinale: voorspel de winnaar en pak 100 keer je inzet!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen