Blessures Breukers en Douglas vallen mee

28 september 2009, 17:54   Bijgewerkt: 28 september 2009, 18:04

Heracles Almelo hoeft verdediger Tim Breukers en aanvaller Darl Douglas niet lang te missen. Beide spelers vielen afgelopen zondag tegen NEC geblesseerd uit, maar hopen snel weer de groepstraining te kunnen hervatten.

Breukers moest zich laten vervangen, nadat hij last van zijn lies kreeg. "Vanochtend ben ik naar het ziekenhuis geweest, maar de dokter kon er niets aan zien. Dus dat viel gelukkig mee. Als ik er langer mee was doorgelopen had het veel slechter kunnen aflopen. Ik ben dus op tijd gestopt. Nu word ik behandeld, maar ik denk dat ik zondag tegen FC Twente al wel weer kan spelen", zegt hij op de Heracles-website.

Ook bij Douglas valt de schade mee. "Tijdens de wedstrijd kwam ik in botsing met Youssef El-Akchaoui. Ik kreeg toen een flinke dreun op mijn bovenbeen. Er zit nu een bloeding, waar ik nu nog weinig over kan zeggen. Het kan langer dan een week duren voordat ik weer kan spelen, maar het zou ook net zo goed tegen FC Twente kunnen zijn. Het hangt helemaal van mijn herstel af en daar werk ik nu hard aan."

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen