Cvitanich blij met langer verblijf bij Ajax

26 september 2009, 09:30

Afgelopen transferperiode leek het slechts een kwestie van tijd totdat Dario Cvitanich zou terugkeren naar de Argentijnse competitie, maar uiteindelijk besloot de spits toch bij Ajax te blijven. De Argentijn is blij met die beslissing.

"Ik wist niet waar ik zou komen te spelen, in Argentinië of hier", aldus Cvitanich op de clubwebsite van de hoofdstedelingen. "Dat maakte me onrustig en onzeker. Ik wilde graag hier blijven en ben blij dat dit is gebeurd. Ik hou van deze club." Ook Ajax mag zich koesteren met het blijven van de 25-jarige Cvitanich. Zijn doelpuntenteller staat dit seizoen op vier, mede door een hattrick tegen NAC Breda. Tegen ADO Den Haag, de tegenstander van komende zondag, trof Cvitanich vorige jaargang eveneens drie keer doel. "Dat was leuk", zegt de Zuid-Amerikaan met gevoel voor understatement.

Cvitanich hoopt dat de goede seizoensstart van Ajax een passend vervolg krijgt. "Ik hoop dat we weinig punten meer morsen zodat ik straks met een goed gevoel Kerst en Nieuwjaar kan vieren in Argentinië. Vorig seizoen stonden we in de winterstop een punt achter op AZ, maar eindigden we het seizoen slecht. Dat moet nu beter."

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen