Twente nog weken zonder verdediger Rajkovic

25 september 2009, 16:20   Bijgewerkt: 25 september 2009, 16:26

FC Twente moet het ook de komende wedstrijden stellen zonder verdediger Slobodan Rajkovic. De Servische huurling van Chelsea is deze week geopereerd aan zijn rug. "De verwachting is dat hij een aantal weken uit de roulatie is", laat manager Steve McClaren weten op de officiële website van zijn club. 

De positie van Rajkovic in de basisformatie van Twente wordt sinds enige tijd ingenomen door jeugdinternational Nicky Kuiper, die een prima indruk maakt. Een andere linksback, Jeroen Heubach, is wegens blessureleed ook niet beschikbaar.

Zonder Rajkovic en Heubach speelt Twente dit weekend in de eigen Grolsch Veste tegen VVV Venlo. Een lastige tegenstander, vindt McClaren. "VVV heeft een goed team, ze hebben immers al elf keer gescoord dit seizoen. Ik heb VVV een aantal keer zien spelen en de ploeg beschikt over een echte vechtersmentaliteit. Bij PSV, FC Utrecht en tegen FC Groningen hebben ze na een achterstand de stand gelijk getrokken en daarmee respect afgedwongen. Voor FC Twente zal het een gevaarlijke wedstrijd worden, omdat VVV blijft gaan en nooit opgeeft", aldus de Britse manager.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen