Luciano en Nordstrand ook niet tegen Vitesse

25 september 2009, 11:21

FC Groningen kan komend weekend, in de competitiewedstrijd tegen Vitesse, nog altijd niet over doelman Luciano en spits Morten Nordstrand beschikken. Beide spelers zijn nog niet hersteld van blessures. Ze misten hierdoor ook al de bekerwedstrijd tegen FC Utrecht, afgelopen woensdag in de Galgenwaard (2-4).

"We hadden eerder deze week gehoopt dat Nordstrand zou kunnen terugkeren, maar hij is nog niet zo ver", zegt coach Ron Jans op de website van zijn club. Naast Luciano en Nordstrand zijn ook Tom Hiariej, Petter Andersson en Jeffrey Rijsdijk door blessures niet beschikbaar. "Tom Hiariej is wel weer volledig aangesloten bij de groep, maar zal eerst minuten gaan maken in de beloftenploeg."

In de competitie draait FC Groningen dit seizoen stroef, maar het bekersucces in Utrecht kan volgens Jans voor zijn ploeg een ommekeer betekenen. "Als ploeg moeten we dit nu vaker laten zien. We moeten nu niet blijven hangen in een incident, maar het spel en resultaat vasthouden. Ook zondag moeten we winnen. Dan kun je pas zeggen dat Groningen de weg omhoog heeft ingezet."

Vorig seizoen verloor FC Groningen in eigen huis nog met 2-3 van Vitesse.

Pak 100x je inzet als PSV minimaal 2 keer scoort tegen Heerenveen!

Pak 100x je inzet als PSV minimaal 2 keer scoort tegen Heerenveen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen