Beerens houdt liesblessure over aan bekerduel

Ger
24 september 2009, 14:06   Bijgewerkt: 24 september 2009, 14:44

Roy Beerens heeft woensdag weinig plezier kunnen beleven aan de gewonnen bekerwedstrijd bij SDC Putten (0-7). De aanvaller van SC Heerenveen heeft tegen de amateurclub een liesblessure opgelopen.

Beerens moet zondag in het competitieduel met Sparta aan zich voorbij laten gaan. Het is daarnaast onzeker of hij volgende week donderdag in actie kan komen in de Europese uitwedstrijd tegen FK Ventspils.

De buitenspeler had dinsdag op de training al last van zijn lies en vond dat hij misschien beter niet had kunnen spelen. "Ik wil altijd voetballen, zeker nu we tegen amateurs aan het zelfvertrouwen konden werken", zegt Beerens op de website van SC Heerenveen. "Achteraf was het een slechte keuze. Dit was een rotwedstrijd."

"Ik moest me in een duel met de keeper strekken en voelde meteen pijn. Het straalt nu ook uit naar de buik. Dit voelt niet goed", baalt de aanvaller. "In mijn eerste jaar bij Heerenveen heb ik ook een liesblessure gehad. Toen lag ik er vijf weken uit. Het is niet te hopen dat weer zo lang aan de kant sta. Er komen mooie en belangrijke wedstrijden aan. Daar wil ik bij zijn."

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen