MVV en Cambuur blameren zich in bekertoernooi

22 september 2009, 21:53   Bijgewerkt: 22 september 2009, 23:46

De positie van hoofdcoach Fuat Capa bij MVV is verder onder druk komen te staan. De Limburgse ploeg, die de competitie uiterst moeizaam begonnen is, werd dinsdag door de amateurs van Spakenburg uit de KNVB beker geknikkerd. Via Faty Papy kwam MVV nog wel op voorsprong, maar daarna sloeg Spakenburg toe.

Danny van den Meiracker scoorde twee keer voor Spakenburg, in de slotfase maakte Salim Amerzgiou de derde goal. Naast MVV blameerde ook SC Cambuur zich. De titelfavoriet van de Jupiler League verloor met 1-0 van Jong De Graafschap

Verbeek

Verbeek

De Gelderse clubs NEC en Vitesse zijn, net als Heracles, door naar de derde ronde. Vitesse won in eigen stadion eenvoudig van FC Oss (5-2), NEC worstelde zich langs FC Eindhoven. Björn Vleminckx maakte in de slotfase de winnende goal.

Ook Sparta had geen gemakkelijke avond. De Rotterdammers kwamen op bezoek bij FC Volendam op voorsprong via Erik Falkenburg, maar vlak voor tijd maakte Melvin Platje gelijk. In verlenging besliste Duarte het duel in het voordeel van Sparta.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen