Andersson: "Kracht in mijn been helemaal terug"

Ger
22 september 2009, 10:16

Petter Andersson maakte maandagavond na bijna acht maanden blessureleed zijn rentree bij Jong FC Groningen. De Zweed, die in het competitieduel met Ajax de voorste kruisband in zijn linkerknie had afgescheurd, speelde de laatste 25 minuten mee.

"Natuurlijk was het een bijzonder moment. Vooral de ontvangst door het publiek deed me heel erg goed. Dat was een warm welkom", zegt Andersson op de website van FC Groningen. "Ik was toch wel een beetje gespannen. Er was veel publiek en er waren diverse camera's, dat had ik niet verwacht. Ik wil in alle rust terugkomen. Het gaat goed, maar heb nog wel wat tijd nodig voordat ik er ben."

Met een kwart wedstrijd achter de rug, is het de bedoeling dat Andersson elke week het aantal speelminuten gaat opvoeren. Van een halve wedstrijd naar driekwart naar uiteindelijk een hele wedstrijd in de beloften. "Met mijn knie is alles goed. Ik heb nergens meer last van. Na de blessure en de trombose was mijn spiermassa weg. De kracht in mijn been is nu weer helemaal terug. Het is zelfs sterker dan mijn andere been."

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen