Brama: "Misschien blijft PSV wel in ons spoor"

Ger
21 september 2009, 10:56   Bijgewerkt: 21 september 2009, 11:06

Na de verrassing in de Europa League bij Fenerbahçe (1-2) won FC Twente zondag ook de uitwedstrijd tegen SC Heerenveen (0-2). Door de competitiezege hebben de Tukkers evenveel punten als lijstaanvoerder PSV.

"We hebben een goede week achter de rug, met uitstekende resultaten", beseft de middenvelder, die met de Enschedese club in de Eredivisie dit seizoen nog ongeslagen is. Alleen de wedstrijden tegen PSV en Feyenoord werden op een gelijkspel afgesloten. Door de goede reeks gaat FC Twente met de Eindhovenaren aan de leiding. "Wij in het spoor van PSV? Misschien blijft PSV wel in ons spoor", glimlacht de voormalig jeugdinternational.

McClaren constateerde na de zege op Friese bodem dat zijn team nog altijd groeiende is. "We zijn nog niet top, maar we weten wel te winnen. Dat is een kwaliteit, want met FC Utrecht, Fenerbahçe en Heerenveen hadden we de laatste tijd sterke tegenstanders. We zullen alleen wel met onze voeten op de grond moeten blijven." Komende woensdag mag FC Twente de goede lijn doortrekken in de KNVB Beker. Met amateurclub SC Joure krijgen de Tukkers dan een opponent van een heel andere orde.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen