Mallorca voor even leider na zege op Tenerife

19 september 2009, 21:58   Bijgewerkt: 24 september 2009, 18:59

In Spanje is Real Mallorca in elk geval voor een paar uurtjes de trotse koploper. De eilandbewoners waren op eigen terrein met liefst 4-0 de baas over promovendus Tenerife en legden zodoende beslag op de koppositie van FC Barcelona.

Mallorca versloeg Tenerife door goals van Mario Suarez, Aritz Aduriz, Mosquera Julio Alvarez en Pierre Webo (penalty). Barcelona kan zaterdagavond de leidende positie alweer overnemen van Mallorca. De Catalanen treden om 22.00 uur in eigen huis aan tegen nummer negentien Atletico Madrid.

Sevilla FC heeft zich met een 2-0 overwinning op bezoek bij Osasuna in de subtop genesteld. Alvaro Negredo en Frédéric Kanouté (foto) leidden de tweevoudig UEFA Cup-winnaar met elk één treffer naar de driepunter. De Andalusiërs staan nu op een gedeelde tweede stek, maar de concurrentie komt later dit weekend in actie.

Hekkensluiter Espanyol pakte zijn eerste punten van de competitie. De formatie uit Barcelona boekte een knappe 3-2 uitzege bij Deportivo La Coruña. Racing Santander verraste subtopper Malaga door in Andalusië met 2-1 te winnen.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen