Feyenoorder Darley wil weer eerste keeper worden

17 september 2009, 15:15   Bijgewerkt: 17 september 2009, 15:21

Darley Ramon Torres is bijna klaar om de concurrentie weer aan te gaan met Rob van Dijk en Erwin Mulder. De doelman van Feyenoord is vrijwel hersteld van een knieblessure, opgelopen in het eerste competitieduel met NEC. Hij hoopt snel weer aan te sluiten bij de selectie van coach Mario Been en wil zijn basisplaats heroveren.

Darley begon het seizoen als eerste keeper, maar door zijn blessure kreeg Rob van Dijk een kans. De routinier presteert prima, maar Darley is er van overtuigd dat hij weer basisspeler kan worden. "Ik heb eerder het vertrouwen van de trainer en de ploeg gevoeld en dat helpt mij om de strijd aan te gaan. Ik respecteer Rob en Erwin, maar niemand wil op de bank zitten. Ik wil goed terugkomen en weer eerste keeper worden. Het zal een mooie en eerlijke strijd worden", zegt hij op Feyenoord.nl.

Voorlopig is de Braziliaan (19) vooral blij dat hij weer redelijk intensief kan trainen. "Dat heb ik enorm gemist. Alleen met mijn benen trainen is niets voor mij. Het moet om fysiek weer op niveau te komen, maar met de bal trainen is veel leuker."

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen