De Jonge op zijn hoede voor 'sluipmoordenaars'

16 september 2009, 18:30   Bijgewerkt: 16 september 2009, 18:37

'Sluipmoordenaars'. Zo typeert Heerenveen-trainer Jan de Jonge Sporting Lissabon, donderdag de tegenstander van zijn ploeg in de Europa League. 

"Sporting heeft een balvaardige ploeg, die goed kan combineren", begint De Jonge zijn verhaal op de officiële website van SC Heerenveen. "Het is een ploeg die geduld op kan brengen. Ze blijven in een laag tempo combineren en geven je de indruk de wedstrijd onder controle te hebben. Ze hebben het geduld om tot de laatste seconde te wachten en dan alsnog toe te slaan. Het zijn echte sluipmoordenaars."

"We moeten negentig minuten lang honderd procent geconcentreerd zijn", vervolgt de nieuwe coach van de Friezen, die ondanks de nederlaag (0-1) best tevreden was over het spel van zijn ploeg in de afgelopen competitiewedstrijd tegen FC Groningen. "Ik ben ervan overtuigd dat als we op deze wijze doorgaan, het goed komt. Wat we vooral niet moeten doen is in de war raken, dan ben je aan de beurt."

SC Heerenveen is al de tweede Nederlandse ploeg die dit seizoen de degens kruist met Sporting. Eerder speelde FC Twente twee keer gelijk: 0-0 in Portugal en 1-1 in Enschede. Op basis van het uitdoelpunt won Sporting deze dubbele ontmoeting.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen