Popov twijfelgeval voor duel met Sporting

Popov twijfelgeval voor duel met Sporting

Maak deze avond spannender en leuker: zet in op een voetbalwedstrijd en krijg bij je eerste storting tot €50,00 extra als welkomstbonus bij Jacks.nl!
Speel bewust 18+, hands24x7.nl.

15 september 2009 – Het is nog onzeker of Goran Popov donderdag mee kan spelen in de Europa League-wedstrijd van SC Heerenveen tegen Sporting Lissabon. De vleugelverdediger is nog altijd niet volledig hersteld van een nekblessure. Hij liep deze kwetsuur vorige week op, in het WK-kwalificatieduel van Macedonië tegen Noorwegen.

Door zijn blessure kon Popov afgelopen weekend al niet in actie komen in de derby tegen FC Groningen (0-1). Later deze week wordt duidelijk of de wedstrijd tegen Sporting ook te vroeg komt. "Uiterlijk woensdag weten we meer. We hopen dat hij vandaag weer in looppas kan en dan moet hij terug in de groep. Vooral het wenden en keren is belangrijk. Goran voelt zich iets beter, maar of hij voldoende snel herstelt om tegen Sporting te kunnen spelen, moet de komende dagen blijken", aldus fysiotherapeut Erik ten Voorde op de officiële website van de ploeg uit Friesland.

Reacties

gerelateerd